Založ si blog

Cena omietky za 1m2 – najväčší strašiak mnohých zákazníkov

Potrebuje váš dom novú omietku? Na trhu je množstvo možností a vy si lámete hlavu ako a čo bude najlepšia voľba pre váš domov? Alebo prešlo už pár rokov a vám by sa pre zmenu hodilo čistenie fasády, ktorá má už niečo za sebou? No ako hľadáte, tak hľadáte, je ťažké skombinovať efektívne riešenie s prijateľnou sumou, ktorú zaň budete musieť obetovať?

V prípade, že ide o čistenie fasády, je najlepším riešením hodiť svojpomocné čistenie rovno za hlavu a vybrať si ako riešenie profesionálnu firmu. Na počudovanie mnohých ľudí to vôbec nie je tak nákladné riešenie, ako sa môže na prvý pohľad zdať. Aká je teda cena za čistenie fasády? A čo s prvotným výberom omietky? Aká je cena omietky za 1m2?

Milión možností, ale viete, čo sú to strojové omietky?

Strojové omietky sú vlastne pravý opak klasického nanášania omietky. Ako už z ich názvu vyplýva, všetko za vás vybaví moderná technológia. Je to celkom jednoduché – namiesto majstra bude omietku nanášať šikovný stroj. Vaša omietka bude týmto spôsobom nanesená rovnomerne a za kratší čas. A čo je pre väčšinu ďalší dôvod vybrať si práve strojové omietky? Cena za strojové omietky je nižšia oproti ručnému omietaniu od majstra. Nebojte sa teda pri tejto voľbe urobiť krok do neznáma.

Strojové omietky – cena omietky za 1m2

Aby ste dostali jasnú a priamu odpoveď na svoju otázku. Cena omietky za 1m2 sa pri strojových omietka pohybuje cca okolo 9 – 10 eur. Samozrejme, spoľahlivé firmy vám s radosťou poskytnú cenovú kalkuláciu na mieru online.

Čistenie fasády – cena za 1m2

Nuž a čo sa týka následného čistenia fasády, či už ide o strojovú omietku alebo nie, cena za čistenie fasády sa pohybuje okolo 3,80 eura za 1m2. Ak by ste ale čistenie fasády náhodou zanedbali, bude vás to stáť novú fasádu.

Čím čistiť fasádu, ak sú problémom nevzhľadné riasy?

18.05.2023

Každá budova, či už ide o rodinný dom alebo bytový dom, potrebuje pravidelnú údržbu a starostlivosť. Je to veľmi dôležité z hľadiska životnosti budovy, energetických nákladov na jej prevádzku, ale aj z hľadiska zdravého bývania bez rizík. Keďže súčasťou každej nehnuteľnosti je aj fasáda, ktorá patrí k extrémne zaťažovaným plochám (najmä vplyvom [...]

Neprehliadajte problém vašej fasády a zvoľte to najlepšie riešenie pre vás i pre ňu!

15.05.2023

Maľovanie znečistenej fasády – utekanie pred skutočným problémom Pri prvom pohľade na špinavú fasádu je celkom normálne pomyslieť na maľovanie fasády. V skutočnosti to ale vôbec nie je tak efektívne, ako sa môže na začiatku zdať. Jasné, omietka bude po maľovaní krásna a bude vyzerať ako nová, no naozaj si môžeme myslieť, že to tak bude vyzerať naveky? Tak, [...]

Farebné fasády domov – ostať radšej pri praktických a neutrálnych farbách alebo sa oplatí experimentovať?

12.05.2023

Dilema pre každého majiteľa nehnuteľnosti – akú farbu náteru na fasádu zvoliť? Farebné fasády domov ovplyvnia celkový vzhľad nehnuteľnosti, starostlivosť o ňu, a takisto môžu zvýšiť či naopak znížiť šance na jej potencionálny predaj. Ako teda učiniť finálne rozhodnutie?

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Valmax - čistenie fasád

Profesionálne čistenie fasád. Šetríme Váš čas aj peniaze.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 47792x
Priemerná čítanosť článkov: 1770x

Kategórie