Založ si blog

Chémia na čistenie fasád – marketingový ťah či naozajstný pomocník?

Na prvý pohľad neexistuje jednoduchšie riešenie ako voľne dostupná chémia na čistenie fasád, ktorú možno dostať takmer v každom obchode a následné svojpomocné čistenie fasády. No žiaľ nie je tomu celkom tak. Už nie jeden zákazník sa na týchto domácich pokusoch „popálil“ a musel načrieť do svojich financií viac, ako keby fasádu hneď na prvýkrát odovzdal do rúk odborníkom. V čom je teda háčik a kedy môže byť chémia na čistenie fasád pri riešení problému so znečistenou fasádou naozaj úspešná?

Čo pre vašu fasádu môže znamenať použitie voľne dostupného prípravku?

V tom najhoršom možnom prípade na použitie svojpomocných techník doplatíte mechanickým poškodením fasády. Stačí, že čistič fasád nebude v dostatočnej vzdialenosti od domu alebo že pri čistení použijete príliš veľký tlak vody a vaša fasáda sa môže nenávratne poškodiť. V tomto prípade vás oprava fasády a jej opätovné maľovanie vyjde drahšie, ako by ste chceli a vy ani vaša peňaženka nebudete spokojní.

V tom „lepšom“ prípade sa stane to, že chémia na čistenie fasád či akýkoľvek prípravok na čistenie fasád budú zbytočne vyhodenými peniazmi. Síce sa nemusí stať, že sa vaša fasáda závažne poškodí, no môže sa ukázať, že jej čistenie bolo úplne na nič a o pár týždňov ste znova tam, kde ste boli a nechceli byť.

chémia na čistenie fasád
čistič fasád

Aká chémia na čistenie fasád je tá pravá?

Povedzme si na rovinu, prípravok na čistenie fasády je pre jej vyčistenie nevyhnutný. No nie je prípravok ako prípravok. Komu by sa ale chcelo otestovať nekonečné množstvo produktov na svojej nehnuteľnosti a nakoniec zistiť, že každým ďalším pokusom fasáda vyzerá horšie a horšie? Toto sme spravili za vás my! Skúšali sme a testovali, až sme prišli na to, že nemôže byť nič lepšie ako vlastná, overená a efektívna chémia na čistenie fasád. Ukážka čistenia na vašej fasáde? Žiadny problém! Záchytná vaňa na nečistoty pre šetrenie životného prostredia? Aj to máme „zmáknuté“! A k tomu všetkému nám nechýba ani špeciálny, nami vyvinutý prípravok na čistenie fasády „Valmax ® PLUS“. Neváhajte a zažite ten efekt

Čím čistiť fasádu, ak sú problémom nevzhľadné riasy?

18.05.2023

Každá budova, či už ide o rodinný dom alebo bytový dom, potrebuje pravidelnú údržbu a starostlivosť. Je to veľmi dôležité z hľadiska životnosti budovy, energetických nákladov na jej prevádzku, ale aj z hľadiska zdravého bývania bez rizík. Keďže súčasťou každej nehnuteľnosti je aj fasáda, ktorá patrí k extrémne zaťažovaným plochám (najmä vplyvom [...]

Neprehliadajte problém vašej fasády a zvoľte to najlepšie riešenie pre vás i pre ňu!

15.05.2023

Maľovanie znečistenej fasády – utekanie pred skutočným problémom Pri prvom pohľade na špinavú fasádu je celkom normálne pomyslieť na maľovanie fasády. V skutočnosti to ale vôbec nie je tak efektívne, ako sa môže na začiatku zdať. Jasné, omietka bude po maľovaní krásna a bude vyzerať ako nová, no naozaj si môžeme myslieť, že to tak bude vyzerať naveky? Tak, [...]

Farebné fasády domov – ostať radšej pri praktických a neutrálnych farbách alebo sa oplatí experimentovať?

12.05.2023

Dilema pre každého majiteľa nehnuteľnosti – akú farbu náteru na fasádu zvoliť? Farebné fasády domov ovplyvnia celkový vzhľad nehnuteľnosti, starostlivosť o ňu, a takisto môžu zvýšiť či naopak znížiť šance na jej potencionálny predaj. Ako teda učiniť finálne rozhodnutie?

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

Valmax - čistenie fasád

Profesionálne čistenie fasád. Šetríme Váš čas aj peniaze.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 47798x
Priemerná čítanosť článkov: 1770x

Kategórie