Založ si blog

Čistá fasáda môže prilákať viac zákazníkov a zvýšiť vaše tržby

Napadlo vám niekedy, že aj taká „maličkosť“, akou je fasáda, môže ovplyvňovať fungovanie vášho biznisu? Pýtate sa ako? V dnešnom článku vám ukážeme, ako môže čistenie fasád naštartovať váš biznis a priniesť vám viac zákazníkov, hostí, klientov či obchodných partnerov.

Reštaurácie, bary, kaviarne…

Predstavte si, ako sa prechádzate rušnými ulicami hlavného mesta. Je čas obeda a vy hľadáte reštauráciu, v ktorej by ste si mohli vychutnať kvalitné jedlo a príjemnú atmosféru. Reštaurácií vidíte hneď niekoľko – niektoré sa nachádzajú v starších ošarpaných budovách, iné nepôsobia už na prvý pohľad veľmi čisto… A potom je tu reštaurácia, pri ktorej vidieť, že majiteľovi na nej záleží a stará sa nielen o jej interiér, ale aj exteriér. Ktorú z nich si vyberiete?

Odpoveď je jednoduchá. Väčšina ľudí si, či už vedome alebo nevedome, vyberie tú, ktorá u nich zanechala najlepší prvý dojem. Čistá fasáda, udržiavaný vzhľad, prívetivé prostredieto všetko v nás automaticky vzbudzuje pocit, že majiteľ rovnako dbá aj na interiér reštaurácie, kvalitu jedál či profesionalitu personálu. A to je len jeden z mnohých prípadov, pri ktorých vám pravidelné čistenie fasád môže priniesť viac zákazníkov a spolu s tým aj vyššie tržby. Rovnako to platí tiež pre bary, kaviarne, cukrárne, čajovne a mnoho ďalších prevádzok.

Hotely, penzióny a ďalšie ubytovacie zariadenia

Teraz si skúste predstaviť, že plánujete vytúženú dovolenku. Na internete hľadáte ideálne ubytovanie pre seba, svoju rodinu či priateľov. Samozrejme, záleží na lokalite, službách, cene aj pozitívnych recenziách. Ale čo ak nájdete vhodných rezortov, hotelov alebo penziónov viacero? Podľa čoho sa rozhodnete?

Pravdepodobne si otvoríte galériu s fotografiami a vyberiete si ubytovanie, ktoré na vás pôsobí na prvý pohľad najlepším dojmom. Nuž a tu opäť zohráva svoju úlohu aj čistá fasáda – zákazníkov totiž zaujíma nielen vzhľad interiéru, ale aj exteriéru. A nikto by predsa neuprednostnil ubytovanie, ktoré už zvonka pôsobí znečistene a nepríjemne. Umývanie fasády vám tak aj v tomto prípade môže priniesť viac hostí a viac rezervácií.

Čistenie fasád pre reprezentatívny vzhľad kancelárskych budov

Do tretice si uvedieme ešte jeden príklad komerčnej budovy, pri ktorej je čistenie fasád naozaj dôležité. Ide o kancelárske priestory. Ak k vám do firmy prichádza nový klient, obchodný partner či potenciálny zamestnanec, určite chcete zanechať čo najlepší dojem. No ten vzniká ešte predtým, než ktokoľvek z nich vôbec vkročí do budovy. Ako prvé totiž vaši návštevníci uvidia fasádu – a je len na vás, či uvidia znečistené steny, možno dokonca pokryté plesňami a riasami alebo uvidia čistú, reprezentatívnu budovu, ktorá v nich vyvolá dobrý prvý dojem.

Máte záujem o čistenie fasád pre komerčné budovy? Neváhajte nás kontaktovať.

Navštívte náš web
Sledujte našu FB stránku

Čím čistiť fasádu, ak sú problémom nevzhľadné riasy?

18.05.2023

Každá budova, či už ide o rodinný dom alebo bytový dom, potrebuje pravidelnú údržbu a starostlivosť. Je to veľmi dôležité z hľadiska životnosti budovy, energetických nákladov na jej prevádzku, ale aj z hľadiska zdravého bývania bez rizík. Keďže súčasťou každej nehnuteľnosti je aj fasáda, ktorá patrí k extrémne zaťažovaným plochám (najmä vplyvom [...]

Neprehliadajte problém vašej fasády a zvoľte to najlepšie riešenie pre vás i pre ňu!

15.05.2023

Maľovanie znečistenej fasády – utekanie pred skutočným problémom Pri prvom pohľade na špinavú fasádu je celkom normálne pomyslieť na maľovanie fasády. V skutočnosti to ale vôbec nie je tak efektívne, ako sa môže na začiatku zdať. Jasné, omietka bude po maľovaní krásna a bude vyzerať ako nová, no naozaj si môžeme myslieť, že to tak bude vyzerať naveky? Tak, [...]

Farebné fasády domov – ostať radšej pri praktických a neutrálnych farbách alebo sa oplatí experimentovať?

12.05.2023

Dilema pre každého majiteľa nehnuteľnosti – akú farbu náteru na fasádu zvoliť? Farebné fasády domov ovplyvnia celkový vzhľad nehnuteľnosti, starostlivosť o ňu, a takisto môžu zvýšiť či naopak znížiť šance na jej potencionálny predaj. Ako teda učiniť finálne rozhodnutie?

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?

korčok

Korčok hodnotí kampaň. Ako chce mobilizovať voličov?

18.03.2024 22:44

Prezidentský kandidát jasne pomenoval, čo mu v kampani najviac prekážalo.

Valmax - čistenie fasád

Profesionálne čistenie fasád. Šetríme Váš čas aj peniaze.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 45381x
Priemerná čítanosť článkov: 1681x

Kategórie