Založ si blog

5 dôvodov, prečo by ste na čistenie fasád mali vybrať práve našu firmu

Ak ste si pozorne prečítali naše blogy, už by ste mali vedieť, čo to čistenie fasád vlastne je, ako prebieha, aké sú hlavné dôvody znečistenia fasády a prečo je nevyhnutné starať sa o fasádu pravidelne (obzvlášť pred začiatkom zimy). Pravdepodobne ste si už zvážili aj všetky pre a proti a rozhodli ste sa, že sa do čistenia fasády nebudete púšťať sami, ale zavoláte si na pomoc odborníkov. Alebo ste sa rozhodli darovať umývanie fasády ako praktický darček pre niekoho blízkeho?

Nech je to akokoľvek, zrejme ste sa práve dostali k najdôležitejšiemu bodu celého procesu, a to je výber správnej firmy, ktorá vám čistenie fasády zabezpečí. A my vám prinášame hneď 5 dôvodov, prečo by ste sa mali obrátiť práve na nás.

1. Máme skúsenosti, ktoré vedú k perfektným výsledkom

Čisteniu fasád sa venujeme už niekoľko rokov, počas ktorých sme nazbierali cenné skúsenosti. Vyskúšali sme množstvo rôznych čistiacich prostriedkov, množstvo techník a spôsobov čistenia, vyškolili sme si tím profesionálov a vyšperkovali sme čistenie fasád do dokonalosti. Vďaka tomu vieme našim zákazníkom ponúknuť tie najkvalitnejšie služby a najlepšie výsledky. Okrem množstva spokojných zákazníkov naše skúsenosti dokazuje napríklad aj to, že začiatkom roka 2015 sme sa stali generálnym poskytovateľom patentovaného čistiaceho systému pre celé Slovensko.

Nie ste si istý, či výsledok bude stáť naozaj za to? Kontaktujte nás a dohodnite si s nami bezplatnú ukážu čistenia fasády priamo u vás doma.

2. Zbavíme vás všetkých nečistôt

Náš spôsob čistenia je vhodný pre všetky typy fasád, pre rodinné domy, bytovky aj komerčné budovy. Či už je vaša fasáda znečistená od prachu, smogu, rôznych vplyvov počasia alebo vtáčieho trusu – poradíme si s každou nečistotou. Čo je však najdôležitejšie, fasádu nečistíme iba na povrchu, ale až do hĺbky pórov. Vďaka tomu vás vieme zbaviť aj takých nepríjemností, akými sú plesne a riasy na fasáde a s nimi spojené zdravotné riziká. Dôkladné čistenie fasád vám navyše zabezpečí, že fasáda bude vyzerať ako nová nielen krátko po vyčistení ale aj počas nasledujúcich rokov.

cistenie fasad - plesne a riasy

3. Vaša fasáda bude chránená dlhodobo

Po precíznom vyčistení fasády aplikujeme na fasádu aj ochranný prostriedok. Ten zabezpečí, že vaša fasáda bude chránená dlhodobo, nielen bezprostredne po vyčistení. Ochranný prostriedok chráni fasádu približne 5 rokov, čo je doba, po ktorej sa odporúča čistenie fasád zopakovať.

4. Čistenie fasád za férovú cenu – šetríme vaše peniaze

Ponúkame špičkové služby za priaznivú cenu. Cena za umývanie fasády sa u nás pohybuje už od 3,8 eura za meter štvorcový. Pravidelné čistenie fasád vám tak môže ušetriť až 70% nákladov oproti tomu, keby ste museli svoju fasádu rekonštruovať. Na dlhodobo zanedbávanej fasáda sa totiž časom začnú tvoriť trhliny a praskliny, na niektorých miesta sa fasádna omietka začne odlupovať úplne a potom je už jediným riešením finančne náročná oprava fasády.  

5. Milujeme to, čo robíme

Nie je to len klišé, naša práca nás naozaj teší. Radi vidíme nadšenie ľudí, ktorí sa pozerajú na svoju ukážkovo vyčistenú fasádu, ktorá vyzerá opäť ako nová. Teší nás množstvo spokojných zákazníkov po celom Slovensku, ktorý sa k nám opätovne vracajú. Dôvera a dlhodobá spolupráca so zákazníkmi je pre nás nesmierne dôležitá. Po prvom čistení už poznáme vlastnosti a stav fasády, preto nám záleží na pravidelnom servise našich zákazníkov.

valmax s.r.o.


Navštívte náš web
Sledujte našu FB stránku

Čím čistiť fasádu, ak sú problémom nevzhľadné riasy?

18.05.2023

Každá budova, či už ide o rodinný dom alebo bytový dom, potrebuje pravidelnú údržbu a starostlivosť. Je to veľmi dôležité z hľadiska životnosti budovy, energetických nákladov na jej prevádzku, ale aj z hľadiska zdravého bývania bez rizík. Keďže súčasťou každej nehnuteľnosti je aj fasáda, ktorá patrí k extrémne zaťažovaným plochám (najmä vplyvom [...]

Neprehliadajte problém vašej fasády a zvoľte to najlepšie riešenie pre vás i pre ňu!

15.05.2023

Maľovanie znečistenej fasády – utekanie pred skutočným problémom Pri prvom pohľade na špinavú fasádu je celkom normálne pomyslieť na maľovanie fasády. V skutočnosti to ale vôbec nie je tak efektívne, ako sa môže na začiatku zdať. Jasné, omietka bude po maľovaní krásna a bude vyzerať ako nová, no naozaj si môžeme myslieť, že to tak bude vyzerať naveky? Tak, [...]

Farebné fasády domov – ostať radšej pri praktických a neutrálnych farbách alebo sa oplatí experimentovať?

12.05.2023

Dilema pre každého majiteľa nehnuteľnosti – akú farbu náteru na fasádu zvoliť? Farebné fasády domov ovplyvnia celkový vzhľad nehnuteľnosti, starostlivosť o ňu, a takisto môžu zvýšiť či naopak znížiť šance na jej potencionálny predaj. Ako teda učiniť finálne rozhodnutie?

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Na Slovensku od začiatku roka evidujú 390 prípadov čierneho kašľa

19.04.2024 12:21, aktualizované: 14:00

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Valmax - čistenie fasád

Profesionálne čistenie fasád. Šetríme Váš čas aj peniaze.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 47318x
Priemerná čítanosť článkov: 1753x

Kategórie