Založ si blog

Ako prebieha čistenie fasád? Prevedieme vás celým procesom krok za krokom.

Medzi najčastejšie otázky, ktoré od našich zákazníkov dostávame, patrí aj otázka, ako vlastne čistenie fasád prebieha. Preto sme sa rozhodli spísať pre vás celý proces, od bezplatnej ukážky čistenia u vás doma až po aplikáciu ochranného prostriedku po dôkladnom umytí fasády.

Krok č. 1: Kontaktujte nás a dohodnite si bezplatnú ukážku priamo u vás doma

Máte záujem o umývanie fasády, no stále si nie ste istý, či bude výsledok podľa vašich predstáv? Ponúkame vám možnosť bezplatnej ukážky priamo u vás doma. Kontaktujte nás, či už telefonicky, mailom alebo prostredníctvom kontaktného formulára na našej webstránke. My si s vami dohodneme termín, kedy prídeme priamo k vám domov a na kúsku fasády vám ukážeme, ako môže vaša fasáda vyzerať po vyčistení. Ak budete s výsledkom spokojný, pripravíme vám predbežnú cenovú ponuku. Po schválení cenovej ponuky si dohodneme termín pre kompletné vyčistenie vašej fasády.

Krok č. 2: Záchytná vaňa sa postará o odsávanie znečistenej vody, ktorú následne likvidujeme s ohľadom na životné prostredie

V deň „D“ prídeme k vám a ako prvé nainštalujeme pozdĺž domu záchytnú vaňu, ktorá slúži na odsávanie znečistenej vody. Vďaka tomu po vyčistení fasády nezostane špinavá voda na vašom pozemku, vo vašej záhrade a podobne. Záleží nám na životnom prostredí, preto znečistenú vodu likvidujeme patentovým spôsobom v súlade so zákonnými ustanoveniami a s ohľadom na životné prostredie.

Krok č. 3: Na čistenie fasád používame svoj vlastný čistiaci prostriedok „Valmax® PLUS“

Po nainštalovaní záchytnej vane nanesieme na fasádu špeciálny prípravok „Valmax® PLUS“, ktorý zabezpečí dokonalé vyčistenie a vydezinfikovanie fasády. Tento prostriedok na čistenie fasád je navrhnutý tak, aby ničil nielen bežné nečistoty na povrchu fasády, ale aj plesne a riasy v jej póroch. A hoci je vysoko účinný, stále zároveň zostáva aj šetrný voči fasádnej farbe.

Krok č. 4: Efektívne a zároveň šetrné opláchnutie fasády teplou vodou

Po nanesení „Valmax® PLUS“ sa pustíme do oplachovanie fasády. Pre čistenie fasád používame teplú vodu a špeciálnu dýzu, ktorá zmyje všetky nečistoty a zároveň chráni vašu fasádu pred poškodením. Ako sme už spomínali, všetka znečistená voda sa hromadí v záchytnej vani, odkiaľ ju po dokončení čistenia vysajeme a zlikvidujeme v súlade so všetkými predpismi.

Krok č. 5: Ochrana fasády na ďalších 5 rokov

Po dôkladnom vyčistení aplikujeme na vašu fasádu ochranný prostriedok „Valmax® proofing“, ktorý zabezpečuje spoľahlivú ochranu pred znečistením fasády na ďalších 5 rokov.

A hotovo! Vaša fasáda vyzerá opäť ako nová.

Navštívte náš web
Sledujte našu FB stránku

Čím čistiť fasádu, ak sú problémom nevzhľadné riasy?

18.05.2023

Každá budova, či už ide o rodinný dom alebo bytový dom, potrebuje pravidelnú údržbu a starostlivosť. Je to veľmi dôležité z hľadiska životnosti budovy, energetických nákladov na jej prevádzku, ale aj z hľadiska zdravého bývania bez rizík. Keďže súčasťou každej nehnuteľnosti je aj fasáda, ktorá patrí k extrémne zaťažovaným plochám (najmä vplyvom [...]

Neprehliadajte problém vašej fasády a zvoľte to najlepšie riešenie pre vás i pre ňu!

15.05.2023

Maľovanie znečistenej fasády – utekanie pred skutočným problémom Pri prvom pohľade na špinavú fasádu je celkom normálne pomyslieť na maľovanie fasády. V skutočnosti to ale vôbec nie je tak efektívne, ako sa môže na začiatku zdať. Jasné, omietka bude po maľovaní krásna a bude vyzerať ako nová, no naozaj si môžeme myslieť, že to tak bude vyzerať naveky? Tak, [...]

Farebné fasády domov – ostať radšej pri praktických a neutrálnych farbách alebo sa oplatí experimentovať?

12.05.2023

Dilema pre každého majiteľa nehnuteľnosti – akú farbu náteru na fasádu zvoliť? Farebné fasády domov ovplyvnia celkový vzhľad nehnuteľnosti, starostlivosť o ňu, a takisto môžu zvýšiť či naopak znížiť šance na jej potencionálny predaj. Ako teda učiniť finálne rozhodnutie?

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

migranti

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Valmax - čistenie fasád

Profesionálne čistenie fasád. Šetríme Váš čas aj peniaze.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 45942x
Priemerná čítanosť článkov: 1702x

Kategórie