Založ si blog

Potrebujete tip na vianočný darček? Darujte poukaz na čistenie fasád.

Vianoce sa nezadržateľne blížia a vy sa (rovnako ako každý rok) trápite tým, čo by vašich blízkych potešilo? Máme pre vás nezvyčajný tip na vianočný darček – darujte poukaz na čistenie fasád. Ak sa pýtate, prečo by práve vyčistenie fasády malo niekoho na Vianoce potešiť, prečítajte si náš článok.

Poukaz na čistenie fasád spĺňa všetko, čo by vianočný darček mal spĺňať. Je praktický, prináša radosť (z čistej fasády) a vašim blízkym ušetrí čas i energiu.

Neoceniteľná pomoc pre vašich rodičov či starých rodičov

Možno máte rodičov alebo starých rodičov, ktorí žijú v rodinnom dome, no nemajú dostatok času alebo síl venovať sa starostlivosti oňho na 100%. To sa potom môže odraziť napríklad na spomínanej fasáde. Ak je fasáda dlhé roky zanedbávaná, nielenže pôsobí už na prvý pohľad znečistene, ale tiež sa rýchlejšie opotrebováva. Nečistoty na fasáde môžu spôsobovať vznik zdraviu škodlivých plesní a rias, prípadne to môže zájsť až do štádia, kedy samotná fasádna omietka začne praskať a odlupovať sa. Hoci s plesňami a riasami si kvalitná firma zameraná na čistenie fasád ešte poradí, pri mechanických poškodeniach je už nevyhnutná rozsiahlejšia oprava fasády, ktorá je i finančne oveľa náročnejšia.

Odstránenie zdravotného rizika, zabránenie poškodeniu fasády a dobrý pocit z toho, že dom vyzerá opäť ako nový. To všetko sú dôvody, prečo je darovanie poukazu na umývanie fasády dobrým nápadom, ak ešte nemáte vymyslený žiaden darček na tohtoročné Vianoce.

Urobte radosť sebe a zavolajte si na pomoc profesionálnu firmu na čistenie fasád

A možno ste to práve vy, kto už dlhšiu dobu zvažuje, že si na pomoc zavolá profesionálnu firmu na čistenie fasád… Tak práve teraz prichádza ten správny čas, kedy môžete potešiť a obdarovať aj sami seba. Venujte si umývanie fasády ako spoločný rodinný darček. Zatiaľ čo ženy poteší opäť čistá a krásna fasáda, muži budú určite radi, že sa do čistenia nemusia púšťať svojpomocne.

Navštívte náš web
Sledujte našu FB stránku

Aký vianočný darček by tento rok potešil vás? Podeľte sa s nami o svoje tipy v komentároch.

Čím čistiť fasádu, ak sú problémom nevzhľadné riasy?

18.05.2023

Každá budova, či už ide o rodinný dom alebo bytový dom, potrebuje pravidelnú údržbu a starostlivosť. Je to veľmi dôležité z hľadiska životnosti budovy, energetických nákladov na jej prevádzku, ale aj z hľadiska zdravého bývania bez rizík. Keďže súčasťou každej nehnuteľnosti je aj fasáda, ktorá patrí k extrémne zaťažovaným plochám (najmä vplyvom [...]

Neprehliadajte problém vašej fasády a zvoľte to najlepšie riešenie pre vás i pre ňu!

15.05.2023

Maľovanie znečistenej fasády – utekanie pred skutočným problémom Pri prvom pohľade na špinavú fasádu je celkom normálne pomyslieť na maľovanie fasády. V skutočnosti to ale vôbec nie je tak efektívne, ako sa môže na začiatku zdať. Jasné, omietka bude po maľovaní krásna a bude vyzerať ako nová, no naozaj si môžeme myslieť, že to tak bude vyzerať naveky? Tak, [...]

Farebné fasády domov – ostať radšej pri praktických a neutrálnych farbách alebo sa oplatí experimentovať?

12.05.2023

Dilema pre každého majiteľa nehnuteľnosti – akú farbu náteru na fasádu zvoliť? Farebné fasády domov ovplyvnia celkový vzhľad nehnuteľnosti, starostlivosť o ňu, a takisto môžu zvýšiť či naopak znížiť šance na jej potencionálny predaj. Ako teda učiniť finálne rozhodnutie?

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Valmax - čistenie fasád

Profesionálne čistenie fasád. Šetríme Váš čas aj peniaze.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 47282x
Priemerná čítanosť článkov: 1751x

Kategórie